"Халява" на валютному ринку не проходить!

Фото з відкритих джерел

Повна втрата депозиту на ринку Форекс - це найсильніший моральний удар по психіці будь-якого трейдера, будь він новачком у цій справі або профі з великим досвідом торгівлі за плечима! Причин зливу депозиту може бути декілька: по грубій помилці, або серії помилок трейдера, по загадковійї причині брокера, так само вам може допомогти злити депозит форекс радник, ну або якийсь заздрісник взяв вам його і злив на зло)), що мало ймовірно, але теж причина!

 

Злив в нуль, момент неприємний, але і не смертельний для вас, через це всі проходять і всі живуть, так що побиватися морально з цього приводу не варто, таких випадків тисячі, якщо ні сотні тисяч. Але раз втрата депозиту з вини трейдера має місце у вашій практиці, то з цим фактором потрібно боротися. Якщо ти новачок - потрібно зрозуміти і розібратися, навіщо ти прийшов у ринок форекс. Якщо для того, щоб побистряку, десь так за місяць, наколотити лимон зелених, а потім ще парочку і звалити на Мальту до кінця життя або просто випробувати удачу кинути на авось грошенят , раптом прокотить халява, то вам треба ставити хрест на своїй швидкоплинної кар'єрі, забути слово Forex і поповнити ряди невдах. Тут швидко не заробляє ніхто!  

 

Якщо ти з незнання техніки ведення прибуткової торгівлі втратив позитивний баланс на рахунку, то не біда, потрібно заспокоїтися і не шкодувати тих грошей, які вирушили в кишеню брокеру, порахуй це платою за вже отриманий досвід, а досвід для трейдера безцінний.  

 

Не завжди люди потрапляють в цей «океан» з повним усвідомленням того, що це довгий і рутинний шлях, складний і вибоїстий, шлях становлення трейдера «кривавий», це все одно, що для військовослужбовця отримати краповий берет. На жаль в силу дезінформації від імені самих же «брокерів» ви не знаєте на що йдете, багатьох заманюють в Форекс гарантіями легкого заробітку і швидким ростом особистого бюджету, вам обіцяють, що ви скоро станете мільйонером, ставлячи в приклад гучні прізвища успішних трейдерів, вам обіцятимуть все, лиж би ви внесли на рахунок якомога більшу суму грошей, такий менталітет ринкових «кухонь».  

 

Якщо для себе Ви давно вирішили долати перепони і зрозуміли, що ринок не любить слабких, то як я вже писав, забудьте про минуле і насолоджуйтеся отриманим досвідом. Відкрийте демо рахунок на невелику суму, наприклад на 500 дол., проаналізуй всі свої минулі угоди на злитім реальному рахунку, раджу зробити скріни і підписати їх, описати свої помилки і залишити для прикладу, як приватний посібник, знайти торгову систему, яка приносить прибуток 10- 20% в місяць від депозиту, все що вище, для новачка, це черговий ризик втратити депозит.   Якщо є можливість то консультуватися з більш досвідченими трейдерами, які мають постійний дохід від своєї торгівлі і продовжувати потихеньку, не поспішаючи, усвідомлюючи позицію кожного виставленого ордера, маленькими лотами входити в ринок і поступово відточувати майстерність торгівлі.  

 

Прості торгові системи і методи аналізу ринку для початківців трейдерів: - Основи фундаментального аналізу - Технічний аналіз ринку Форекс - Основи психології торгівлі на ринку   Форекс радник чи робот злив депозит? Видаліть його з комп'ютера і більше ніколи не користуйтесь автоматичною торгівлею. Валютний ринок потребує виваженого і обдуманого підходу. Ситуації на ринку змінюються під впливом багатьох чинників і це вимагає аналізу і усвідомлення, а не математичного розрахунку. Бувають ситуації, коли депозит зливається не з вини самого трейдера. Брокер відняв шахрайським способом депозит? Це справа складніша, компанія може штучно на ринку створити ситуацію, при якій перебуваючи з відкриттями позиціями в ринку ви можете розпрощатися зі своїм депозитом. Так, це можливо, особисто я стикався з цим на своєму досвіді.  

 

Ще одним з поширених способів: компанія може анулювати вам прибуткові ордери посилаючись на регламент договору оферти, завжди читайте договір перед угодою, повністю це вас не врятує від недобросовісних маніпуляцій брокера, але знаннями будеш озброєний і можна буде уникати зазначених у договорі пунктів, при здійсненні яких вам можуть анулювати прибуткові ордери.  

 

А якщо неприємний інцидент стався і гроші з рахунку в прямому сенсі віджали, то ніколи не здавайтеся, пишіть в саппорт, день, тиждень, місяць, штурмуйте кухню усіма різними способами, пишіть в регулюючі органи, хоч і толку від них буде не достатньо, але давати знати про сформовану ситуацію все ж необхідно, такі організації, як КРОУФР і т.п. створені спільнотами тих же брокерів, які вас обслуговують, залишайте відгуки на рейтингових сайтах.  

 

Як висновок, торгівля на ринку Форекс - кропітка щоденна праця, яка вимагає знання розвитку економік країн, впливи фундаментальних економічних показників на котирування валюти, аналіз великого періоду торгів для формування уявлення про можливі коливання. Не здавайтесь, а добивайтесь своєї цілі! Як і в будь якому бізнесі, тут потрібно багато вчитися і працювати.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ