Де в Тернополі замовити комплексні обіди по-домашньому?

Фото з мережі Інтернет

Обіди по-домашньому – це те, що не залишить байдужим жодного гурмана. Ексклюзивні страви до смаку не кожному, а ось традиційна домашня кухня здатна закохати в себе з першого ж шматочка.

Якщо ви на роботі або на навчанні мрієте про смачний борщ, пюре з котлетою й насичений узвар, меню комплексних обідів від Роуд створене спеціально для вас. Заклад пропонує по-справжньому смачні страви, які викликають ностальгічні емоції й дозволяють збалансувати харчування навіть під час короткої обідньої перерви.

Смачні домашні обіди від ROAD – ваш спосіб забути про голод на роботі чи на навчанні

Комплексні обіди в Тернополі пропонують різні заклади, але вибрати смачну їжу, та ще й доступну за ціною, не так вже просто. Роад пропонує дійсно свіжі страви й великі порції, а вартість обідніх комплексів досить доступна. Перевага цієї доставки в тому, що заклад дотримується класичної рецептури, адже не всі люди полюбляють незвичайні смакові поєднання й нетипові варіанти приготування продуктів. Домашні обіди від ROAD максимально нагадують ту їжу, яку для вас готують рідні, тому ви поринете у приємні спогади й отримаєте насолоду від традиційних страв.

Доставка обідів Роуд пропонує повноцінні комплекси страв, тому ви точно не залишитесь голодні. Вони складаються з:

  • першої страви (борщ, грибна юшка з білими грибами тощо);
  • другої страви (картопляне пюре з куркою, банош з бринзою та курячим шашликом, плов з м'ясом);
  • салату (вітамінний мікс з фетою або салат з капусти);
  • напою (узвар або квас).
null

Комплекси можуть видозмінюватись залежно від сезону, але однозначно такі обіди на замовлення варті вашої уваги. Доставка можлива з 11:00 до 14:00, тому кожен може підібрати зручний час для обідньої перерви. Якщо у вас є вільний час і бажання, варто змінити робочу атмосферу й завітати у заклад на домашні обіди Road. Оформляти таку доставку варто не лише офісним працівникам, а й студентам, фрилансерам та навіть тим, хто просто не хоче готувати обід. Кур'єр максимально швидко привезе вам домашню їжу від Роуд, щоб ви забули про всі турботи, плани й просто насолодились цією смакотою.

Як замовити гарячі обіди з доставкою від Роуд?

Якщо вас зацікавили гарячі обіди з доставкою від Роад, рекомендуємо перейти на сайт fainemisto.com та замовити домашню їжу від Файного прямо зараз. Ми можемо вам багато розповідати про переваги цього закладу, та хіба не краще один раз спробувати й переконатись, що кращих обідів не знайти? Після першого ж замовлення вам більше не захочеться носити з дому лоточки або купувати їжу в пересічному магазині. Крім того, що це смачно, ще й корисно для вашого здоров'я, оскільки якісне збалансоване харчування безпосередньо впливає на ваше самопочуття й продуктивність.

Не варто довго думати, де замовити обід в Тернополі, – віддайте перевагу ROAD та посмакуйте традиційною українською кухнею, у якої немає конкурентів! Замовлення приймаються на сайті, за контактним номером телефона або через додаток FAINE MISTO.

Коли голод дає про себе знати, всі дороги ведуть в ROAD!

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ