Тернопільська міська рада відшкодувує суму першого внеску по програмі «єОселя» для наших захисників - Сергій Надал 

Фото з мережі Інтернет

2 квітня прийнято рішення відшкодувати суми першого внеску за житло в рамках програми «єОселя» для ще двох військових з Тернополя. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету міської ради. Про це заявив міський голова Тернополя Сергій Надал.

За словами мера, у березні таку компенсацію вже отримали шестеро військових.

«Тернопільська міська рада відшкодовує захисникам і захисницям перший внесок по іпотечному кредиту на житло за державною програмою «єОселя». 2 квітня затверджено протокол, згідно з яким відповідну компенсацію суми першого внеску в розмірі до 20% отримають ще двоє тернопільських захисників на загальну суму 883 600 грн. У березні таку компенсацію отримали шестеро військовослужбовців Тернопільської громади», - заявив Сергій Надал.

Нагадаємо

Отримати відшкодування суми першого внеску по іпотечному кредиту (20%) можуть тернопільські службовці, які беруть безпосередню участь у здійсненні заходів, необхідних для забезпечення оборони України у зв’язку  з військовою агресією Російської Федерації проти України, отримали кредит на умовах програми доступного іпотечного кредитування «єОселя» з метою придбання житла на території нашої громади та зареєстровані на території Тернопільської громади.

Для отримання компенсації необхідно подати у відділ звернень громадян Тернопільської міської ради (вул. Листопадова, 6) заяву з відповідним пакетом документів на ім’я міського голови для розгляду питання надання грошової компенсації для часткового відшкодування суми початкового внеску по іпотечних кредитах для забезпечення житлом.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ