В Україні з 1 лютого поміняють правила видачі субсидій: що зміниться

Фото з мережі Інтернет

В Україні з 1 лютого остаточно скасують можливість безготівкової оплати комунальних послуг за рахунок субсидії. Про це повідомляє портал Суспільне з посиланням на заступника керівника главку Пенсійного фонду в Житомирській області Світлану Антонюк.

Вона каже, що якщо субсидіант вже відкрив рахунок в Ощадбанку, то кошти будуть надходити безпосередньо на його карту. Крім того, залишився також отримувати виплати за допомогою "Укрпошти".

 

"Якщо людина не відкрила рахунок у банку або не подала інформацію про те, куди потрібно перераховувати ці виплати, гроші будуть надходити в Ощадбанк. Потрібно буде підійти в Ощадбанк і отримати ці гроші, а після цього відкрити особистий рахунок в цьому або іншому банку – для подальшої можливості перерахування грошей", – розповідає Антонюк. 

Крім того, каже вона, ті українці, які вже оформили субсидії, змін не відчують. Фактично з 1 лютого рішенням скасовується можливість безготівкового розрахунку (адже раніше гроші відразу йшли на рахунки комунальних компаній).


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ