Торгівля Криптовалюти — все, що вам потрібно знати

Фото з мережі Інтернет

Криптовалютний ринок може викликати страх як для початківців, так і для досвідчених трейдерів через величезну кількість жаргону та процесів.
 
Ми розбили його на декілька простих етапів, щоб допомогти вам краще зрозуміти ринок криптовалют і як на ньому торгувати:

Торгівля криптовалютами за допомогою CFD

CFD — це контракт, у якому ви погоджуєтеся обміняти різницю в ціні криптовалюти від моменту відкриття позиції до моменту її закриття. Ви спекулюєте на ринковій ціні, а не берете у власність криптовалюту. Якщо ви відкриєте довгу позицію і криптовалюта дійсно зросте в ціні, ви отримаєте прибуток, але якщо вона впаде в ціні, ви зазнаєте збитків – навпаки для короткої позиції.

Купівля криптовалюти через біржу

Крім того, ви можете вирішити придбати криптовалюту, що означає, що ви відразу отримуєте у власність частину цифрової валюти з наміром зберігати її в цифровому гаманці та отримувати прибуток, якщо її вартість зросте.

Перш ніж почати, вам потрібно буде відкрити криптовалютний гаманець і обліковий запис на біржі криптовалют. Цей процес може складатися з багатьох кроків, і вам, можливо, доведеться приєднатися до списку очікування для облікового запису. Але є швидкий вихід, налаштувати та трейдити прямо зараз.

Дізнайтеся, як працює ринок криптовалют

Криптовалютний ринок працює по-іншому, ніж інші фінансові ринки, тому важливо дізнатися, як він працює, і зрозуміти жаргон, який використовується для його опису, перш ніж почати торгувати. Але існують і легкі варіанти, які доступні кожному. Це можна показати на прикладі торгівлі xec usdt. Якщо перейти за посиланням, ви уникните незрозумілою інформації та побачите чистий інфографік торгівлі. На платформі KuCoin швидка реєстрація та сотні криптовалют, які доступні до трейдингу прямо зараз. Відстежувати та трейдити криптовалютою ще не було так легко.

Ринок криптовалют є децентралізованою мережею цифрових валют, що означає, що він працює через систему однорангових перевірок транзакцій, а не через центральний сервер. Криптовалюти також відрізняються великою нестабільністю, тому важливо знати, що, ймовірно, зрушить ринок – це може бути що завгодно, від ICO та форків блокчейнів до екстрених новин і державного регулювання.

Відкрийте рахунок

Коли ви торгуєте криптовалютами, замість того, щоб купувати їх, ви можете бути готові відкрити позицію набагато швидше. Вам не потрібен цифровий гаманець або обліковий запис на біржі. Насправді все, що вам потрібно для торгівлі за допомогою CFD, — це обліковий запис у торгового постачальника з кредитним плечем.

За допомогою IG ви можете відкрити рахунок за лічені хвилини, і немає зобов’язань додавати кошти, доки ви не захочете розмістити торгівлю.

Побудуйте торговий план

Наявність торгового плану має вирішальне значення для успіху будь-якого трейдера, але тим більше для трейдерів криптовалюти, оскільки ринок може спостерігати високу волатильність. Це палиця з двома кінцями: волатильність робить ринок надзвичайно привабливим, але складним для торгівлі. Ось чому ваш торговий план повинен включати інструменти управління ризиками, а також окреслення ваших цілей, якою криптовалютою ви хочете торгувати, а також методологію для входу в угоди та виходу з них – відому як торгова стратегія.

Виберіть платформу для торгівлі криптовалютою

Наш вибір впав на криптобіржу KuCoin. Ви з легкістю можете відстежувати ринок криптовалюти в реальному часі. Реєстрація займає лічені хвилини. Сайт містить багато підказок для всіх. Тобто, цей сайт підходить як і для починаючих користувачів та і для професіональних трейдерів. Також, якщо ви хочете дізнатися як шортити криптовалюту чи дізнатися цікаву вам інформацію, ви можете з легкістю скористатися порадами на сайті.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ