Смілянський вирішив заробити ще грошей на марках «Укрпошти», щоб купити банк

Фото з мережі Інтернет

Національний поштовий оператор "Укрпошта" до дня Конституції України відкриє продаж нової марки "Українська Мрія". На ній зображено найбільшого та найпотужнішого транспортного літака Ан-225, який знищили росіяни в аеропорту Гостомеля. Про це повідомив керівник компанії Ігор Смілянський у Telegram.

За його словами, запуск продажу марки хотіли перенести, однак вирішили не робити такого подарунка ворогу.

 

"Чи думали ми перенести запуск через останні обстріли (які точно не останні) та жертви? Так. Але лише хвилину. Бо це саме те, чого хочуть наші вороги. Вони точно хотіли б вбити Українську мрію, в якій би формі вона не була: країна, літак, мета чи марка. А дати таке задоволення ворогу ми просто не маємо права", - зазначив глава "Укрпошти.

За його словами, марка, яку намалювала дівчинка з Волині, стане доступною у поштових відділеннях 28 червня. З 11:00 онлайн розпочнеться продаж нової марки, конвертів та листівок, футболок і магнітів.

"О 10:55 розповім деталі в цьому каналі. Ну, а ми в "Укрпошті" маємо давню мрію, і завтра вранці ми оголосимо перший, проте важливий крок на шляху її досягнення", - додав Смілянський.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ