Сезон високого дефіциту: українцям розповіли, що буде з цінами на пальне найближчим часом

Фото з мережі Інтернет

З початком повномасштабної війни Україна зіткнулася з дефіцитом палива, але останніми днями ситуація почала вирівнюватися, черг на АЗС стає дедалі менше. Про це йдеться у матеріалі ТСН.

Проте стабілізація ситуації торкнулася лише автогазу, який чимало компаній купували ще до 24 лютого, та дизпалива. Що стосується бензину, то логістичний ланцюжок довелося відновлювати з нуля, цей процес продовжується і зараз. За словами експерта Сергія Куюна, до вересня українці житимуть у сезоні високого споживання.

 

«До вересня включно ми житимемо у сезоні високого споживання. Тому що в Європі це активізація автомобільного сезону, в Україні та європейських країнах — активізація промислового комплексу. Зокрема, агропромислового. Тому це завжди високий сезон та високий дефіцит. Відповідно, зайвих обсягів немає, постачати їх буде досить складно», — пояснив експерт.

Наразі, як мовиться у сюжеті, бензовози на в'їзд в Україну пропускають без черг. Але ціни на пальне, за словами експерта, будуть стабільними протягом найближчих 2−3 місяців.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ