США оголосили про новий пакет санкцій проти Росії через війну в Україні

Фото з мережі Інтернет

США ввели санкції проти низки телеканалів та банків Росії. Зокрема, під обмеження потрапили "Перший канал", "Росія-1", НТВ, Сбербанк, Газпромбанк та ін, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство фінансів США.

Зазначається: заборона стосуватиметься надання обладнання російським телеканалам, а також можливості американських компаній розміщувати на них рекламу.

"Американські долари за рекламу, мовні технології, відеокамери, мікрофони, звукове обладнання більше не надаватимуться трьом найбільш популярним державним або контрольованим державою російським телеканалам, які забезпечують роботу пропагандистської машини Путіна", – прокоментував нові санкції представник адміністрації США високого рангу.

Крім того, під обмеження потрапили представники банківського сектора РФ. Зокрема керівництво Сбербанку, Газпромбанку та Московського індустріального банку, а також десяти його дочірніх структур.

 

Також США запровадили заборону для громадян та компаній США на надання російським фірмам послуг в областях аудиту, консалтингу та маркетингу.

Окрім цього, США також обмежать видачу віз військовим РФ та запровадять санкції проти 2,6 тис. росіян та білорусів. Санкції також стосуватимуться експортних обмежень. До них відносяться постачання промислової продукції, у тому числі двигунів та бульдозерів.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ