Європейський лоукостер відкриє рейс із Києва до Парижа: коли і за скільки можна полетіти

Фото з мережі Інтернет

Іспанська авіакомпанія Vueling відкриє прямі рейси з Києва до Парижа з 5 грудня. Перельоти будуть виконуватися два рази на тиждень. Вартість квитка в одну сторону стартує від 30 євро (912 грн за курсом на 22 жовтня).

 

Авіакомпанія вибрала для базування аеропорти Бориспіль і Орлі (Париж). Останній розташований усього за 15 км від центру французької столиці. Про це повідомляє Avianews.

У грудні Vueling буде виконуватися в різні дні, а з січня – лише по вівторках і неділях. Найдешевші квитки продаються за тарифом Basic.

Куди ще можна полетіти?

Лоукостер Ryanair у березні 2022-го відкриє рейс з Одеси до Венеції. Перельоти будуть виконуватися два рази на тиждень по четвергах і неділях, свідчать дані на сайті Ryanair.

 
 

Перший рейс відбудеться вже 27 березня. Квиток можна купити за ціною від 28 євро (851 грн) в одну сторону.

Нагадаємо, 12 жовтня Україна і Європейський Союз підписали угоду про "відкрите небо", про яку домовилися ще в 2013 році. Передбачається, що це призведе до появи в нашій країні нових лоукостерів, зниження цін на авіаквитки загалом, а також розвитку туризму.

Тепер:

  • будь-яка країна ЄС зможе призначати своїх перевізників для виконання рейсів в Україну;

  • європейські перевізники отримають право літати на внутрішніх українських рейсах.

 

"Відкрите небо" – це спільний авіаційний простір. У ньому встановлюються загальні правила безпеки авіаперевезень. У зону "відкритого неба" при цьому входять не тільки країни ЄС, але й партнери – треті країни.

Окрім цього, авіакомпанія Wizz Air планує в період 2021-2022 рр. запустити 26 нових рейсів з України – з Києва (12), Львова (9), Одеси (3) і Харкова (2). Будуть введені нові авіасполучення з Іспанією, Францією, Бельгією та Нідерландами.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ