У Тернополі змінять схему руху на кількох перехрестях

Фото з мережі Інтернет

Нове кільце біля «Західного ринку»

У Тернополі на перехресті вулиць Лучаківського та С. Будного (біля «Західного ринку») демонтують світлофор. На перехресті цих вулиць буде влаштований круговий рух транспорту.

Також буде демонтовано світлофор на перехресті вулиць В. Винниченка – С. Будного, а на його місці влаштують новий світлофор.

Завершили поточний ремонт дороги також на перехресті вулиць Слівенська-Є.Коновальця-просп.С.Бандери. Цьогоріч на цій ділянці теж планують змінити схему руху, замінити світлофори та влаштувати нову дорожню розмітку.

Важливо

У Тернополі триває масштабний ремонт об’їзної дороги. Ремонтні роботи проводяться на ділянці нового автошляху М-30 (М-12), що є частиною найдовшої міжнародної траси в Україні – «Дороги єдності» Стрий-Ізварине.

Об’їзна: що зроблено

  • На трасі М-30 працівники підрядної організації влаштовують нижній шар асфальтобетонного покриття від Гаївського шляхопроводу у сторону транспортної розв’язки вул. Микулинецької.
  • Проведено фрезерування верхнього шару дорожнього одягу від Гаївського мосту і до розв’язки на вул. Бережанській. Це ділянка – протяжністю майже 8 км.
  • Незабаром облаштують полоси розгону в місцях автогазозаправних пунктів та водопропускні колектори у визначених проєктом місцях.

Нагадаємо

Протягом попередньої каденції Сергія Надала, у Тернополі провели глибоку реконструкцію з відновлення Гаївського шляхопроводу, фактично збудувавши міст наново. Цього року тривають роботи з побудови нової транспортної розв’язки поблизу Гаївського шляхопроводу. В рамках глибокої реконструкції об’їзної дороги вперше за багато років проводиться робота із створення та відновлення іншої дорожньої інфраструктури: тротуарів,  вуличного освітлення та комунікацій.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ