Українських заробітчан без вищої освіти кличуть у Чехію: платять більше, ніж Зеленському

Фото з мережі Інтернет

У Чехії значно збільшилася кількість вакансій для українських заробітчан. Співробітників у готелі, складальників і робітників кличуть на зарплату близько 40 тис. грн. При цьому президент України Володимир Зеленський, згідно з декларацією, заробляє всього 22,5 тис. грн на місяць.

 

Це випливає з даних кадрового порталу rabota.ua. Так, робочий персонал у готелі може заробляти 30-40 тис. грн. До пошукача висувають такі вимоги:

  • вік до 60 років;

  • відсутність шкідливих звичок.

Слюсар-складальник металоконструкцій може заробляти 41,2 тис. вимоги: вік від 20 до 55 років, із досвідом роботи та кваліфікацією слюсаря або механіка в транспортному машинобудуванні. "Офіційний трудовий контракт із прямим роботодавцем на 1-2 роки з можливістю продовження. Випробувальний термін – 3 місяці", – йдеться в оголошенні.

 

Робочий тиждень 40 годин при однозмінному графіку. Режим роботи виробництва: двозмінний. Із 7.00 до 21.00, можливість роботи в суботу. Оплата праці 150 чеських крон на годину (близько 5,7 євро на годину).

"На підприємстві працює їдальня (обід 1,5 євро з працівника, решту компенсує фірма).

Фірма компенсує витрати з оформлення візи і витрати на проїзд до Чехії після випробувального терміну. Надсилаємо пакет документів для оформлення чеської робочої візи", – йдеться в оголошенні.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ