Рада вдруге ганебно провалила відтермінування обов'язкових РРО: що буде далі

Фото з мережі Інтернет

Монобільшість Верховної Ради провалила законопроєкт №4313-Д, який передбачає відстрочку на 1 рік обов'язкового використання РРО для фізосіб-підприємців.

Документ був в терміновому порядку зареєстрований в Раді після масштабних протестів, які відбулися під стінами Ради 3 листопада. З першої спроби його ухвалити також не вдалося – не вистачило голосів нардепів. Пізніше документ був доопрацьований і повторно поданий в зал, але депутати знову його провалили.

"За" відповідний законопроект проголосували 17 народних депутатів при необхідних 225. Трансляція засідання доступна на YouTube каналі Ради.
 
"Я не розумію, колеги, навіщо було вносити на голосування цей документ? Таке ганебне голосування", – зазначила заступник спікера Верховної Ради Олена Кондратюк.

"Рада провалила закон про РРО для ФОПів. Проти проголосували всі фракції. Це означає, що аналогічний проєкт не можна буде винести протягом поточної сесії. Це означає, що ФОПи можуть повертатися до своїх робочих місць і встановлювати РРО", – написала у своєму телеграм-каналі нардеп "Слуги народу" Ольга Василевська-Смаглюк.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ