Підпис Зеленського під Меморандумом з МВФ означає, що він схвалив формулу «Роттердам+»

Фото з мережі Інтернет

Президент Володимир Зеленський своїм підписом під Меморандумом з МВФ фактично схвалив механізм ціноутворення в енергетичній сфері, який всі знають як формулу "Роттердам+". На це звертає увагу колишній голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) Дмитро Вовк, повідомляють Патріоти України.

"Підпис Зеленського під формулою ("Роттердам+") "Амстердам+". Поки що не всі про це знають, а скоро може дізнатися кожен. Президент Зеленський дійсно схвалив своїм особистим підписом в Меморандумі з МВФ принципи ціноутворення на газ, абсолютно ідентичні вугільному "Роттердам+", а саме: імпортний паритет; прив'язка до європейського хабу (теж у Голландії); плюс логістика до України; застосування такої ціни у тому числі на газ, видобутий в Україні", - пише Вовк у Facebook.

"Таке рішення по газу у 2020 році новою владою нівелює 4 роки брехливої пропаганди Геруса і Ко і доводить політизацію 3 років "розслідування" НАБУ", - зауважив Вовк.

"Власне, що й треба було довести, а тепер залишилось закрити "кримінальне провадження" і зробити організаційно-кадрові висновки", - наголошує колишній голова НКРЕКП.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ