Зеленський доручив відновити постачання вугілля за формулою «Роттердам+», скасування котрої рік тому називав своєю заслугою, - Вовк

Фото з мережі Інтернет

Минулого тижня за усним дорученням президента Володимира Зеленського був підписаний контракт на постачання вугілля української добичі за ціною імпортного паритету або так званого "Роттердам+". Про це в ефірі "Прямого" заявив ексголова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг Дмитро Вовк.

"Якщо казати про головну подію минулого тижня, то такою була подія підписання за усним дорученням президента Зеленського при медіації Міністерства енергетики та вугільної промисловості контракту на постачання вугілля української добичі за ціною імпортного паритету або так званого "Роттердам+". Дійсно, на сьогодні така ціна є навіть нижчою, ніж ціна, затверджена Міністерством енергетики та вугільної промисловості для державних шахт.

Якщо рік тому Зеленський розповідав про те, що така методика має бути скасована, через рік за його усним дорученням вона відновлюється. Таке дійсно може відбуватися, коли він обирає собі радника Геруса", - сказав ексголова НКРЕКП.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ