Цигани продовжують грабувати на Тернопільщині

Фото з мережі Інтернет

Кримінальна пригода трапилася в селі Чернихів 14 червня.
 
На подвір’я місцевої жительки зайшли троє жінок ромської національності. Одна з них попросила напитись холодної води, скаржилась на погане самопочуття. Нахабні гості без запрошення увійшли до домівки. Господиня намагалася вигнати їх з хати, однак одна зловмисниця зуміла проникнути з коридору до кімнати, а решта розмовами відволікали пенсіонерку. Злодійка швидко знайшла у сховку тисячу гривень і злочинна трійця покинула помешкання.

 
Жінка одразу помітила крадіжку, кинулася за злодійками, однак ті сіли в автівку і поїхали. Транспорт та пасажирів добре роздивилася сусідка потерпілої, вони розповіли про злочин старості села, а той одразу зателефонував в поліцію.

Поліцейські спинили підозрюваний транспортний засіб поблизу села Вертелка. Трьох крадійок затримали згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Двоє жінок родом з Харківщини, одна – жителька Запоріжжя.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження. Працівники поліції перевіряють причетність затриманих до скоєння інших аналогічних злочинів на території області, слідчі дії тривають.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ