В тернополі відбувся півфінал всеукраїнського конкурсу бізнес-проектів

Фото з мережі Інтернет

У суботу у файному місті Тернополі пройшов півфінал всеукраїнського конкурсу бізнес-проектів серед учасників АТО/ООС.  Організаторами конкурсу виступила Українська соціальна академія (м.Київ).

 

Протягом півроку конкурсанти з усією України навчались, працювали з менторами, проходили практичні заняття на базі підприємств, з метою вивчення нової для них справи- сфери бізнесу. Півфінал заходу пройшов у місті Тернополі. Членами жюрі виступила Ружена Волянська (засновниця мережі лікувально-діагностичних центрів ТзОВ «Румед-Т», голова Громадського руху та ГО «ВО учасників АТО Галичини»), Ярослав Філіц (приватний підприємець), Петро Дарморіз (співорганізатор конкурсу).

 

«У ці вихідні мала за честь виступити членом жюрі на конкурсі бізнес-проектів серед учасників АТО/ООС, який організувала Українська соціальна академія (м.Киів). Півфінал відбіркового туру пройшов у м.Тернополі. Участь у півфіналі прийняли ті бійці, які пройшли курс навчання в Академії та прагнуть започаткувати власну справу»,- зазначила Ружена Волянська у соціальній мережі.

 

 

Варто відмітити, що учасники конкурсу- це учасники бойових дій, які пройшли АТО/ООС та вирішили кардинально змінити своє життя, спробувати себе у новій сфері діяльності, у започаткуванні власної справи. Цікавим є те, що атмосфера заходу була дружньою, кожен намагався підтримати один одного.

 

«Як член жюрі звертала свою увагу на лідерські якості конкурсанта, соціальну корисність проекту, проведену аналітику актуальності справи, новітність ідеї та обґрунтовану фінансову складову проекту»,- пише Ружена Волянська.

 

На жаль, не всі учасники пройшли у фінал конкурсу, оскільки потрібно було обрати трьох лідерів. Ними стали: 
– Олександр Гуменюк (м.Нітішин)
– Боднарук Андрій (м.Чортків)
– Муляр Володимир (м.Камянець-Подільський)

 

«Троє лідерів пройшли далі та ідуть у Киів відстоювати свої проекти у фіналі. Бажаю успіхів учасникам та перемог!» ,- Ружена Волянська

 

Нагадаємо, що переможці конкурсу отримають на власну справу грошову премію від 1000-2000 долл.США.

 

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ