В Тернополі п'янючий мажор вбив людину на пішохідному переході

Фото Національна поліція

Сьогодні близько другої ночі на пішохідному переході сталося смертельне ДТП. Водій автомобіля Тойота RAV4 збив 27-річного тернополянина. Травми отримані потерпілим виявились несумісні з життям, і він вранці помер у лікарні.

 

Чому водій відмовився проходити експертизу на стан алкогольного сп'яніння на місці ДТП цілком очевидно. Цим самим він визнав, що перебував за кермом в нетверезому стані. Також варто лише глянути на стан автомобіля після наїзду, щоб уявити, з якою швидкістю їхало п'янюче бидло. А номерний знак, який наразі не будемо оприлюднювати, явно говорить про те, що за кермом був не простий роботяга.

 

Зі слів матері потерпілого, син йшов на роботу. Вранці вона спробувала зв'язатись з сином, проте телефон був виключений. Після того, як прийшло повідомлення, що абонент з'явився в мережі, жінці повідомили страшну звістку... Син помер в лікарні. За словами жінки, це лише їй не повідомили про трагедію, хоча представники винуватця весь час чергували в лікарні.

 

Тернопіль маленьке місто і інформація шириться доволі швидко. Подейкуютьть, що за кермом елітної іномарки з модними номерами був п'янючий молодик 1991 р.н., якиє є дуже близькою людиною до високого чину з правоохоронних органів Тернополя. 

 

Спробуємо відслідкувати, як проходитиме слідство, якщо факти з "подейкують" виявляться правдою...

   


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ