В Тернополі збудують новий завод

Фото з мережі Інтернет

Виробник екструдованого пінополістиролу ТM PENOBOARD збудує новий завод у Тернополі. Логістичні переваги та наявність кваліфікованих кадрів у місті зробили можливим появу нового виробництва, що займе 20 000 кв. м, розповіли в компанії.

 

На даний момент вже досягнуті домовленості щодо будівництва нового заводу, яке орієнтовно розпочнеться вже у вересні.

 

Для будівництва заводу будуть використані найкращі та екологічно чисті будівельні матеріали, а також буде закуплене новітнє європейське обладнання – нові автоматизовані лінії, що вимагають лише незначного втручання персоналу.

 

Як зазначають у компанії, після вводу нового заводу PENOBOARD загальна потужність двох заводів з виробництва екструдованого пінополістиролу в Херсоні та Тернополі складатиме 500 000 куб. м на рік. Це дозволить повністю задовольнити зростаючий попит на ринку України та ще більше утвердити продукцію на європейських ринках.

 

Генеральний директор ТM PENOBOARD Дилавер Юксель, коментуючи рішення компанії про розширення виробництва, підкреслив, що компанія рада розширити виробництво та відкрити нові високооплачувані робочі місця в наш непростий час.



«Це інвестиція не лише у виробництво. Це інвестиція в українську економіку та у майбутнє. Україна може заощадити до 5 мільярдів доларів в рік за рахунок ізоляції, що призведе до зниження витрат на енергоресурси. Нове обладнання дозволить нам конкурувати перш за все з європейськими виробниками. У найближчому майбутньому ми плануємо також інвестувати у виробництво скловолокна та мінеральної вати», – заявив пан Юксель.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ