На Тернопільщині провели конкурс краси, який завершився скандалом у мережі (Фото)

Фото Заліщицька міська рада

У Заліщиках відбувся конкурс краси “Міс Наддністрянка 2018”. У ньому взяли участь 12 учасниць. За результатами оцінювання журі переможцями стали: у номінації «Міс Наддністрянка-2018» – Гандзюк Марія, у номінації «І віце-міс» – Гонтар Анастасія, у номінації «ІІ віце-міс» – Кузняк Вікторія.

 

Міська рада подарувала переможниці конкурсу «Міс Наддністрянка 2018» LED телевізор.

 

Проте, не усі підтримали вибір суддів конкурсу. Зокрема, у соцмережах почали з’являтись коментарі, що ім’я переможниці знали раніше.

Оксана Цупер  — На рахунок 1 місця питань немає…дівчина гарна розумна і дійсно заслужила це місце…А от 2 і 3 ….складається враження що не в одному залі глядачі та журі сиділи….

Віра Гойман — У “компетентного” журі викривлене поняття краси. І як в радянські часи – переможець був відомий заздалегідь. Маріонетки! Сором вам!

Наталія Шпортак — Для чого було проводити цей фейковий конкурс, треба було зразу оголосити результати і не розчаровувати дівчат.

 

Як зазначила мама переможниці, через негативні коментарі дівчина у пригніченому настрої.

 

Наталія Гандзюк  — Щиро дякую за «підтримку» всім дописувачам! Особливо сподобався, вислів про викривлене почуття краси у журі. Що ви хочете цим сказати? Я вважаю, що всі учасниці були красивими і кожна з них була достойна перемоги, але перше місце тільки одне. Вчора пощастило моїй дитині виграти, могла перемогти люба із них, тому що всі красиві і розумні. Хіба гарно поливати брудом дитину, котрій 16 років, в котрої попереду все життя і вселяти в неї таку невпевненість в собі?! Ви всі такі жорстокі!! Якби перемогла ваша дитина, я б собі не дозволила писати такі коментарі!! Дитина старалась, готувалась разом з усіма учасницями і ніяких, як ви висловлюєтеся «заздалегідь відомих переможців» не було. Вчора я нею дуже гордилася, а сьогодні трохи шкодую, що наполягала на її участі в цьому конкурсі. Після всіх негативних коментарів дитина у пригніченому настрої і мене вже не тішить її перемога.

 

Також за переможницю заступився і заступник міського голови з гуманітарних питань.

 

Михайло Бандрівчак —  В конкурсі краси не оцінюється тільки врода і фігура…Щоб перемогти потрібно побороти хвилювання, ретельна підготовка, впевнено проходити всі конкурси, довести на сцені, що я достойна перемоги.Всі молодці, але не в усіх конкурсах…Всі члени журі оцінювали учасниць за їх виступи а не за прізвище!

 

фото: Заліщицька міська рада.

 

 

 

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ