У Тернополі збудують надсучасний бізнес-комплекс

Фото з мережі Інтернет

По завершенню X-го Міжнародного економічного форуму в Жешуві (Польща) багато тернопільських посадовців вихвалялися своїми досягненнями у частині залучення інвесторів. Але чомусь ніхто не згадав про один з найцікавіших проектів – центр кластерного типу трансприкордонної співпраці «Трансімперія», що знаходиться в Тернополі навпроти ТРЦ «Подоляни» і займає площу понад 14000 метрів.

 

Презентація викликала неабиякий інтерес як з польскої сторони, так і з української.

 

– Після нашої презентації Посол України Андрій Дещися ще довго задавав питання та захоплювався цією ідеєю і навіть після нашої розмови ми бачили, як він показував наші флаєри з візуалізацією своїм колегам з Польщі та України. Після цього до нас підійшла кореспондент «Радіо Польща» і хвилин 15-ть задавала питання про ідею створення центру «Трансімперія», його цілі, можливості тісної трансприкордонної співпраці. Я сказав, що в такий нелегкий для економіки час ми позиціонуємо його як центр трансприкордонної співпраці з вигідним територіальним розміщенням по відношенню до Європи, який допоможе в налагодженні дружніх та ділових стосунків між підприємцями України та Європи, де будуть, крім торгових та офісних приміщень, конференц-зали, шоу-руми, виставкові зали продукції зі всіх регіонів України та прикордонних країн, коворкінг-центр та ІТ-кластер, а також ресторани, кафе тощо, – розповів про проект Віце-президент Міжнародноі торговоі палати, відомий тернопільський підприємець Тарас Демкура.

 

За словами пана Демкури, «Трансімперія» – це історико-культурний та діловий центр для бізнесменів, громадськості, відпочинку сімейного типу, молодіжні комунікативні площадки для тернополян та гостей міста.

 

Зауважимо, партнером цього проекту вже стала Асоціація стратегічного розвитку міста Жешув.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ