Тернополяни виступили проти будівництва підземного паркінгу

Фото з мережі Інтернет

Тернополяни просять провести громадські слухання стосовно будівництва скандального паркінгу по вул. Злуки. Відповідну петицію вони зареєстрували на сайті міської ради. У документі автор висловлює побоювання, що зведення об’єкту нерухомості призведе до збільшення інтенсивності руху автотранспорту. Зважаючи, що поблизу школа, це дуже небезпечно.

 

«Просимо провести громадські слухання стосовно будівництва підземного паркінгу з надземними та відкритими автостоянками для тимчасового зберігання легкового автотранспорту по пр. Злуки в м.Тернополі. Оскільки дане будівництво не є однозначним, а саме місце потенційної забудови межує з школою та парком. У разі будівництва даного об’єкта нерухомості різко зросте інтенсивність руху транспорту, та шкідливих викидів, що в свою чергу несе небезпеку для життя та здоров’я місцевого населення», – йдеться у петиції.

 

Нагадуємо, багаторівневий паркінг європейського зразка планують звести у Тернополі на перехресті вулиць Злуки та Чубинського.  Там готують територію під будівництво. Міська влада запевняє, це створить комфортні умови для власників автівок і дасть робочі місця.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ