Степан Барна виділив мамі Фірташа 6 гектарів для розведення риби

Фото dmitryfirtash.com

Відомий український олігарх, найбагатший уродженець Тернопільщини Дмитро Фірташ у найближчому часі може зайнятися ще й розведенням риби.

 

Мати Дмитра Фірташа, Марія Григорівна Фірташ отримає в оренду понад 6 га землі для ведення рибного господарства в межах Синьківської сільської ради Заліщицького району.

 

Відповідне розпорядження на минулому тижні підписав голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

 

“Надати фізичній особі-підприємцю ФІРТАШ Марії Григорівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 6,4434 га з метою подальшої передачі її в оренду на 10 (десять) років для рибогосподарських потреб за рахунок земель запасу (пасовище – 3,6146 га, під гідротехнічними спорудами – 0,1600 га, ставки – 2,6688 га) за межами населеного пункту на території Синьківської сільської ради Заліщицького району”. – йдеться у тексті розпорядження.

 

Слід зауважити, що частина бізнесу Дмитра Фірташа оформлена на його матір Марію Григорівну Фірташ. Зокрема, кілька місяців тому повідомлялося що жителька Тернопільщини Марія Фірташ є співвласницею телеканалу “Інтер”.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ