Назар Яворський: «Експозиція об'єднала у собі 4 локації туризму Тернопільського краю»

Фото з мережі Інтернет

Сьогодні на представленні краю «Благословенне Тернопілля» було організовано туристичну експозицію «Тернопілля», яка об’єднала в собі 4 локації основних видів туризму, презентувати яку Україні та її гостям – представникам різних країн, мали на меті організатори заходу. Про це заявив начальник відділу туризму тернопільського ОДА Назар Яворський.

 


«Активний туризм, наші сплави і прекрасні веломаршрути, які ми прознакували в національному природному парку «Кременецькі гори»; cпелеотуризм – туризм, який може зустрічати гостей протягом цілого року, – це наша родзинка. Однозначно це також замки й палаци. Ми представляємо дуже гарний фестиваль, цікавий і міжнародний – Ференс фест, який вже двічі відбувався на Тернопіллі» – додав Назар Яворський. Цей фестиваль має велике майбутнє, традиційно, він найбільше збирає людей на Тернопіллі.

 


«Насправді Тернопілля дійно має що показати й ми це показуємо, дуже багато людей приходять до нас. Це є суттєвою перевагою для туристичного бізнесу. Як зазначив начальник відділу туризму тернопільського ОДА, у ОДА розуміють ті завдання, які стоять перед ними щодо покращення туристичної інфраструктури.


«Загалом 2017 рік має бути визначним для розвитку туризму. Ті речі, які ми анонсувати у 2015, 2016 роках у 2017 році можна нарешті втілити у життя й Трипілля дійсно відбудеться як туристичний регіон» – підсумував Назар Яворський.

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ