Чергові шахрайства з банківськими картками тернополян

Фото з мережі Інтернет

Скільки не говорять зараз про різні шахрайські схеми, але тернополян ніяк не хочуться вчитися на чужих помилках. Цим  і користуються аферисти і шахраї різного пошибу. Правоохоронці знову зафіксували факти шахрайства з коштами і банківськими картками тернополян.

 

У тернополянки аферисти виманили кошти з банківського рахунку. Спрацювала вже відома шахрайська схема. Незнайомець зателефонував на мобільний потерпілої від імені працівника банку. Повідомив, що з рахунку намагалися зняти кошти, тому слід негайно змінити усі захисні дані. Жертва за вказівками пройдисвіта назвала усі захисні коди, а згодом отримала повідомлення про переказ коштів на інший рахунок. Результат: у 48-річної тернополянки викрали з картки 4500 гривень.

 

 

За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження.

 

Аби не потрапити в шахрайські пастки, слід не довіряти незнайомцям конфіденційну інформацію. Вкотре нагадуємо, жоден банківський працівник не телефонує до клієнтів з запитами про захисні коди, номери банківських карток, тощо. Будь-які фінансові операції працівники фінансових установ здійснюють у відділеннях банку.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ