Для студентів Тернополя є можливість реалізуватися у соціальній сфері

Фото з мережі Інтернет

Міністерство соціальної політики України та ОБСЄ запрошують усіх бажаючих до  «Зимової школи» соціальних працівників майбутнього.

Захід організовується у рамках проекту Координатора проектів ОБСЄ в Україні «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні», що реалізується за фінансової підтримки урядів Канади та США.

Протягом 3 днів учасники заходу матимуть можливість отримати додаткові знання у сфері протидії торгівлі людьми, зокрема, що стосується тенденцій та ризиків даної проблеми, шляхів уникнення потрапляння в такі ситуації та про національний механізм надання допомоги особам, які постраждали від такого явища.

До участі в Зимовій школі запрошуються студенти старших курсів вищих навчальних закладів за напрямком підготовки працівників соціальної сфери та психологів.

Заявки будуть розглянуті на конкурсній основі. Всі апліканти до 27 січня 2020 року включно мають заповнити форму. Про результати відбору успішних кандидатів буде поінформовано до 04 лютого 2020 року.

Вимоги до учасників:

Зимова школа відкрита для студентів 4-5 курсів вищих навчальних закладів за напрямком підготовки працівників соціальної сфери та психологів. Робоча мова школи – українська.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ