«Друге дихання»: на Тернопільщині відновлюють реабілітаційний центр для учасників війни

Фото з мережі Інтернет

Центр для військових. У с. Яблунів хочуть відновити роботу реабілітаційного центру для ветеранів АТО/ООС. Допомогти зголосились у посольстві США в Україні, та перш ніж почати - оглянули об'єкт.

Допомога військовим. На Тернопільщині реабілітаційний центр для учасників війни на сході може отримати друге дихання. Рік тому перші ветерани війни прибули у с.Яблунів на реабілітацію. Та згодом в центрі почали ремонтні роботи, які тривають і до сьогодні. Та коштів для того, аби повністю відреставрувати всі приміщення в обласному бюджеті замало. Саме тому учасники громадської організацій "Всеукраїнське об’єднання учасників АТО Галичини" написали звернення до посольства США в Україні, адже за їхнього сприяння в різних містах успішно реалізували десятки схожих проєктів.

"Коли постало питання реабілітаційного центру - в нас було декілька варіантів. Після спілкування з нашими військовими я зрозуміла, що найкраще реабілітація проходить на свіжому повітрі й подалі від шуму міста. Ми зупинилися на цьому проєкті. Тим паче з 2015 року вже почалася розробка", - каже голова ГО "Всеукраїнське об'єднання учасників АТО Галичини" Ружена Волянська.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ