У яких комітетах ВРУ працюватимуть нардепи з Тернопільщини?

Фото з мережі Інтернет

Народні депутати України – вихідці з Тернопільщини, визначилися у яких парламентських комітетах вони працюватимуть.
 
 
До комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики увійшло одразу діва нардепи з нашої області – самовисуванець Чайківський Іван Адамович (секретар комітету) та партієць «Слуги народу» Богданець Андрій Володимирович (член комітету).

 

Двоє представників Тернопілля працюватимуть й у  Комітеті Верховної Ради України з питань бюджету – висуванець партії «Слуга народу» Гевко Володимир Леонідович (заступник голови комітету) та самовисуванець Люшняк Микола Володимирович (член комітету).

 

Депутатка-тернополянка Марченко Людмила Іванівна, яка потрапила до парламенту за списками «Слуги народу», працюватиме в комітеті з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України, як й уродженець Бережанщини Синютка Олег Михайлович (включений до виборчого списку партії “Європейська Солідарність” під № 9)

 

Ще один представник нашого краю Василів Ігор Володимирович (партія «Слуга народу») обрав для роботи комітет з питань транспорту та інфраструктури.

 

Екс-губернатор Тернопільщини Цимбалюк Михайло Михайлович працюватиме на посаді першого заступника голови комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

 

Уродженець Зборівщини Кубів Степан Іванович став членом комітету з питань економічного розвитку, а виходець з Борщівщини Фріз Ірина Василівна – комітету з питань антикорупційної політики.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ