Може хоч тепер новий прем'єр міністр з родичами розрахуються за комуналку?

Фото з мережі Інтернет

Комунальні підприємства Чернігова кілька разів подавали в суд на прем'єр-міністра Олексія Гончарука та його рідних через борги за гарячу воду, газ та інші комунальні послуги. Про це повідомляє "Слідство.Інфо" з посиланням на судові накази Деснянського райсуду Чернігова.

 

Згідно з документами, всього прем'єр Олексій Гончарук, його брат Олег і ще одна родичка повинна за гарячу воду. У 2012 і 2014 роках суд зобов'язав їх виплатити 8,4 і 7800 гривень комунальному підприємству "Облтеплокомуненерго".

 

Крім цього, 4000 гривень боргу суд змушував заплатити за послуги ЖЕКу - в 2011 і 2015 роках. Також понад 1000 гривень суд змусив заплатити прем'єра і його рідних в 2011 і 2014 році "Чернігівгазу". Загальна сума боргу сім'ї прем'єра за комунальні послуги становила понад 21 000 гривен. Сплатив прем'єр-міністр і його рідні ці борги, поки невідомо.

 

Гончарука в коментарі журналістам відповів, що вже 19 років живе в Чернігові і пообіцяв зв'язатися з братом для прояснення ситуації з комунальної заборгованістю. Після цього прем'єр-міністр перестав відповідати журналістам.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ