У Тернополі виявили сайт, який розповсюджує брудну агітацію в Інтернеті в «день тиші»

Фото з мережі Інтернет

У ніч на 20 липня в Україні настав так званий «день тиші». Сьогодні політичним партіям та їх представникам заборонено проводити будь-яку агітацію. В тому числі, поширювати інформацію у мережі Інтернет.

 

Сайт «Політерно» у широких колах відомий розміщенням завідомо брехливих даних про кандидатів в народні депутати, і, водночас, надмірно позитивним висвітленням діяльності одного із кандидатів до ВРУ по 163-му округу з центром в Тернополі, який і є, як подейкують, власником даного сайту.

 

Редакція сайту настільки захотіла ще разок полити брудом опонентів свого шефа, що продовжила це робити навіть у «день тиші».

 

Всю «брудну» агітацію в соціальній можна побачити за посиланням. Хоча на даний момент, як говорять тернополяни в коментарях, реклама вже призупинена, але сталося це не так давно.

 

 тернопіль,   новини тернополя,   новини тернопільщини,   тернопільські новини,    агітація,    Політерно,    брич,    щесняк

 

За підрахунками "Файного міст", для того, аби полити брудом конкурентів власника свого сайту, в Інтернеті, витратили більше 10000 гривень.

Постає питання, куди дивляться представники громадської організації «ОПОРА» та працівники Кіберполіції?


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ