Поліцейські знайшли «заміновувача» залізничного вокзалу у Тернополі

Фото з мережі Інтернет

41-річний чоловік вирішив побавитися із поліцейськими, збрехавши про замінування залізничного вокзалу.  Таким чином зловмисник начебто хотів «потренувати» правоохоронців.

 

Повідомивши про вибухівку, уродженець Хмельниччини вирішив замести сліди: сів у потяг до Львова. Власне, на Львівщині його і розшукала поліція. У вчиненому він зізнався. Про це повідомляє начальник Тернопільського відділу поліції Сергій Гаврилюк.

 
Наразі ведеться досудове розслідування. Проти чоловіка порушено кримінальну справу. За такий вчинок йому грозить покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Окрім цього зловмисник зобов’язаний відшкодувати усі витрати, пов’язані з виїздом на місце події екстрених служб.
 
 
Нагадаємо, що 19 липня о 9:30 невідомий зателефонував до Тернопільського відділу поліції та повідомив про замінування залізничного вокзалу у Тернополі. Зловмисник погрожував, що через 20 хвилин прогримить вибух. На місце події виїхали всі екстрені служби. Рятувальникам довелося евакуювати понад три сотні людей.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ