В Тернополі повертають до життя комбайновий завод (Відео)

Фото з мережі Інтернет

На території колишнього комбайнового заводу вже зараз створюється Тернопільський індустріальний кластер, який об’єднує десятки підприємств дуже різних галузей: від машинобудування до металообробки, від швейних цехів – до логістичної діяльності та асфальтного й бетонного заводів.

 

“Зараз ми перебуваємо  біля сучасного асфальтобетонного заводу на території колишнього комбайнового, а тепер –  Тернопільського індустріального кластера, –  зазначає кандидат у народні депутати України від об’єднаних націоналістів у Тернополі Леонід Бицюра. – Підприємство працює на сучасних технологіях та із  сучасними  матеріалами і постачає асфальтобетон на територію всієї Тернопільської області та за її межі”.

 

 

 

 

 

Леонід Олексійович констатує, що,  незважаючи на складну економічну ситуацію в Україні, є підприємці, які готові розвивати власні  виробництва.  При спілкуванні з ними, виникає багато питань, зокрема, у них є низка зауважень до антимонопольного законодавства щодо присутності товарів іноземного виробництва на нашій території.

 

 

“Держава, Верхована Рада, уряд мають сформувати єдину державну політику щодо захисту місцевого виробника, оскільки присутність іноземних товарів – це скорочення робочих місць, це скорочення податкових надходжень і в цілому зменшення економічних можливостей та економічного потенціалу країни, – наголошує Леонід Бицюра.  –  Українці відомі на весь світ своє працелюбністю і працездатністю, і тепер від нас залежить чи зможемо ми створити  тут такі умови праці, котрі дозволять українцям дати гідну заробітну плату і гідні умови для проживання, для того щоб мати гідні умови для своїх сімей і перспективу для своїх дітей. Від нас залежить наш вибір!”


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ