Ольга Шахін підтримала юних медійників з «КіноХвильки»

Фото з мережі Інтернет

У Тернополі вже втретє відбувся Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно, анімації і телебачення «КіноХвилька», сприяння у проведенні заходу надала і тернопільська меценатка Ольга Шахін.

 

За її словами, кінематограф – це та сфера, де тернопільські діти можуть не тільки проявити свої таланти, але й опанувати перспективні професії.

 

«Я підтримую «КіноХвильку» тому, що вважаю, що через візуальне мистецтво і зокрема через кінематограф, наші діти можу більш широко розкрити свої таланти. А в тернопільської малечі їх чимало. Українське кіно розвивається стрімкими темпами, а тому для дітей та молоді – «КіноХвилька» також дає можливість визначитися з майбутньою професією, яка буде затребувана на ринку праці», - коментує Ольга Шахін.

 

Відома тернополянка разом із учасниками та організаторами Фестивалю взяла участь в екологічній акції – в рамках «КіноХвильки» у парку Національного Відродження висадили алею тернопільських дитячих медіа-, кіно-, телепроектів і студій.

 

«До висадки дерев долучилася, бо спільна справа з юним поколінням – це завжди неоціненний досвід. Дуже важливо спілкуватися з дітьми, молоддю, намагатися зрозуміти їхній світогляд. З іншого боку – поділитися власним досвідом. А разом зробити Тернопіль ще більш зеленим та затишним – гідна справа! Вже з приємністю уявляю, як через кілька років ми такою ж дружною компанією, будемо ніжитися в тіні цих дерев», - зазначила Ольга Шахін.

 

null

 

null

 

null


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ