Ольга Шахін: «В цей день ми, як ніколи, відчули цей дух єдності!» (Відео, фото)

Фото Олег Жак

Сьогодні, 22 січня, в день відзначення 100-ліття проголошення Соборності України, від Ужгорода до Нової Каховки, від Рівного до Одеси, а також у Кропивницькому, Дубно, Чернівцях, Первомайську, Запоріжжі і, безумовно, у Файному місті жінки вийшли на спільну акцію «Зав'яжи оберіг Україні», - пише на своїй сторінці у Фейсбук керівник тернопільського офісу «Асоціації жінок України «Дія» Ольга Шахін.

 

«Як сказав Іван Франко: «Ми мусимо навчитися чути себе українцями – не галицькими, не буковинськими українцями, а українцями без офіційних кордонів»… І сьогодні у 100-ту річницю проголошення України Соборною Державою, ми як ніколи відчули цей дує єдності! Адже скільки б не намагалися посіяти розбрат серед нас – українська нація - єдина! Як і #єдина_УкраїнаДякую «Асоціація жінок України «Дія» за ідейне натхнення цієї акції! Дякую кожній із вас, дорогі подруги, посестри та навіть раніше незнайомі жінки – хто сьогодні приєднався до нас», - пише громадська діячка Ольга Шахін.

 

Активні жінки, відомі громадські активістки зібралися біля пам’ятника Симону Петлюрі, аби написати на синьо-жовтих стрічках найсокровенніше та те, чого бажають Україні.

 

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ