Нові обставини трагедії на вулиці Злуки в Тернополі

Фото з мережі Інтернет

Про нові обставини трагедії на проспекті Злуки повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Тернопільський осередок ВО "Автомайдан", посилаючись на слова очевидця. 

 

Нагадаємо, що близько другої ночі 29 грудня на пішохідному переході сталося смертельне ДТП. Водій автомобіля Тойота RAV4 збив 27-річного тернополянина. Травми отримані потерпілим виявились несумісні з життям, і він вранці помер у лікарні. 

 

Кілька дивних моментів інциденту спричинили різні версії розвитку подій та викликали підозру, що винуватець трагедії може уникнути покарання. Підставами для сумнівів в неупередженості слідства стало те, що водій елітної іномарки з модними номерами відмовився проходити освідчення на драгері на місці події, а аналізи відібрали пізніше і, як подейкують, не в повному осязі (аналізу мочі не було проведено). І якщо від слідів алкоголю в крові медики знають, як швидко позбутись, то сліди наркотичних речовин не так просто приховати (звичайно, якщо не "простимулювати" експертизу). Крім того, винуватець терміново зліг в лікарню, що унеможливило взяття під варту. Наразі діагноз невідомий.

 

Рідних загиблого 27-річного тернополянина повідомили лише вранці, коли молодий чоловік вже помер, а не тоді, коли сталося непоправне. Що заважало повідомити батьків, якщо у потерпілого був телефон і відшукати близьких не було проблемою?  

 

 

Такий розвиток подій ще раз підтвердив версію, що за кермом Тойота RAV4 був не простий роботяга, а представник "молодої еліти", яка впевнена в свої безкарності через впливових батьків та родичів.

 

І ось Тернопільський осередок ВО "Автомайдан" оприлюднює інформацію, яка ще раз підтверджує, що інформація з розряду "подейкують" стає фактами чергової спроби справу мажорного вбивці "спустити на тормозах":

 

29 грудня свідком нічного ДТП, що відбулося на вулиці Злуки, став член ВГО «Автомайдан», з його слів:

«Того вечора я повертався додому. Близько півночі наше авто зупинилось біля заправки Автотехсервіс щоб висадити одного з пасажирів.

В цей час повз нас пролетів білий джип на шаленій швидкості (приблизно 100-120 км/год). Проїхавши кілька метрів ми побачили, що за пішохідним переходом (приблизно 0.5м) «стоїть на аварійці» цей самий білий джип, а на протилежному боці дороги знаходиться тіло чоловіка (воно було в абсолютно неприродній формі). В цей час коли ми під'їхали водій джипа (тримаючись за голову) якраз повертався з тієї сторони, де було тіло збитого чоловіка. Було помітно що у нього шоковий стан, думаю він усвідомив що накоїв».

Вранці 30 грудня про факт ДТП йшлося й у місцевих ЗМІ:
-20 хвилин https://bit.ly/2VeE5XI
-Медіатор https://bit.ly/2Su03nO
-БізнесКомпаньйон https://bit.ly/2An3Ex7
-Національна поліція https://bit.ly/2Q9CHlt

Ми звернули увагу на інформацію журналістів Тернопіль1 в якій, зокрема, йшлось, про те що винуватець ДТП можливо є родичем колишнього високопосадовця з правоохоронних органів (https://bit.ly/2LCYIbA), а лікар кардіолог (не на камеру) дав коментар, що о 6 годині ранку поступив і був госпіталізований Ярослав Валерійович, 18.07.1991 р.н.

З наших джерел ми дізнались, що винуватцем смертельного ДТП є названий син відставного генерала міліції Федора Бортняка, Перегінець Ярослав Валерійович. Проаналізувавши сторінки в соцмережах, ми знайшли підтвердження того, що у генерала дійсно є названий син Перегінець Ярослав Валерійович 1991 року народження (https://bit.ly/2LDTpsw). Також в пана Бортняка є ще один (рідний) син Денис Бортняк, який працює слідчим в ГУНП Тернопільської області (https://bit.ly/2Rq59UM).

Нагадаємо, що генерал був причетним до ДТП, в якому фігурував знаний в Тернопільській області екс-губернатор Валентин Хоптян (https://bit.ly/2QaXQeT).

Маємо підозри, що зважаючи на родинні зв‘язки, винуватець ДТП, який є близьким родичем слідчого ГУНП та прийомним сином екс-генерала, може уникнути покарання. Посилює ці припущення той факт, що винуватець ДТП через декілька годин після скоєного був госпіталізований, і міру запобіжного заходу суд сьогодні йому не обирав.

Хочемо повідомити правоохоронні органи, що Автомайдан буде пильно стежити за розвитком ситуації з притягнення до відповідальності винних осіб у цій справі...

Просимо репосту!!!

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ