Автодорівці в Шумську б'ють людей лопатами? (Відео)

Фото з мережі Інтернет

Після інспекції доріг прем’єр-міністром Гройсманом, дорожники з Тернопільщини видихнули з полегшенням і повернулись до звичної манери роботи. Тепер вони дозволяють собі не лише кількагодинні “перекури”, а й бійки з водіями посеред дороги.

 

Від працівників автодору постраждав житель села Кути Шумського району, який замість відповіді на питання: “Хто серед вас головний?” отримав розбите обличчя, вкрадені гроші та телефон.

 

Ось як про такий небачений інцидент розповідає сам постраждалий Олександр Яворський:

 

“Я вже подав заяву в правоохоронні органи за побиття. Коли я їхав додому, на дорозі стояли працівники райавтодору. Я вирішив зробити їм зауваження, підійшов і почав вести зйомку на телефон. Не відреагувавши адекватно, один почав бити мене по спині лопатою, а потім розбив голову термосом. І поки я старався зняти все на відео, бригадир заліз до мене в машину, викрав гроші в сумі 1800 грн, а потім відібрали телефон. Згодом непомітно телефон підкинули назад а авто, а гроші забрали”.

 

Таких бойових навичок від автодорівців ніхто не очікував. Свої технічні інструменти, зокрема, лопати, вони явно викристовують не за призначенням. Тепер до категорій дорожників-крадіїв та дорожників-ледарів додалися ще й дорожники-кати.

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ