Заробітчани мають віддавати 30% доходу при в’їзді в Україну? (Відео)

Фото з мережі Інтернет

Мережу сколихнуло відео, в якому блогер розтлумачує, чим загpожує українцям-заробітчанам прийняття проекту закону, який пробують «пропихнути» у Раді. І збагнувши, гастарбайтери гірко жартують, що дешевше «скинутися на кiлeра» «мудрому» парламентарію.

 

Автор відео, яке наробило шуму в українському сегменті Інтернету, – ютубер Андрій Марисюк, який заробляє на життя тим, що влаштовує співвітчизників на роботу в Польщі. Андрій дізнався про проект закону, який подала на розгляд група депутатів, і зрозумів: має розказати усім заробітчанам про те, що їм загpoжує після можливого ухвалення цього документа.

 

«Це відео я записую для українців, і в першу чергу для заробітчан. Тому що скоро ми з вами будемо платити 30% доходу з усіх грошей, які зароблятимемо за кордоном», – так починається відео, записане молодим чоловіком. Далі він розповідає про законопроект, яким пропонується при в’їзді в Україну здирати на митниці(стягувати із громадян), які повертаються із заробітків з-за кордону, 30% зароблених там грошей.

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ