На Тернопільщині вже почали виробництво цукру

Фото з мережі Інтернет

Першим  в області розпочав  солодкий і виробничий сезон колектив Хоростківського виробництва ТОВ «Радехів- цукор».

 

Тривалість сезону на підприємстві складе 96 діб.

 

Відповідний запас солодких коренів, за словам директора цієї компанії з сировини Романа Борисюка, забезпечили сільгоспвиробники ПАП «Аркадія», агрохолдингу «Мрія», ДП «Дослідна станція «Подільська» Гусятинського району, корпорація «Агропродсервіс», ФГ» Діброва», ПОП «Тернопільське», СФГ «Тюльпан» із середньою цукристістю 15,5 відсотка.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ