Громадська діячка Ольга Шахін представляла Тернопільщину у Кропивницькому

Фото з мережі Інтернет

Голова тернопільського представництва Асоціації жінок України ДІЯ Ольга Шахін взяла участь в церемонії з нагоди відкриття меморіальної дошки Ганні Дмитрян в місті Кропивницькому.

 

Пам’ятний барельєф прикрасив споруду лікарні Святої Анни 9 липня 2018 року. Саме Ганна Дмитрян стала фундатором лікувального закладу та багато років опікувалась ним.

 

Ініціатива вшанування пам‘яті видатної жінки якраз і належить Асоціації жінок України ДІЯ, а до збору коштів долучились також більше тисячі мешканців Кропивницького. На свято зібрались членкині Асоціації жінок України ДІЯ з Одеси, Києва, Тернополя, Ужгорода, Миколаєва, Херсону.

 

 «Доброго здоров‘я, панове! Здається, що таке привітання сьогодні, як ніколи, доречне. Бо скажіть, що може бути цінніше, аніж належне самопочуття кожного із нас?.. Що може бути виправданішим, аніж щире прагнення подбати про стан душі та тіла ближнього? Маргарет Тетчер свого часу сказала, що 90 відсотків наших турбот стосується того, що ніколи не станеться. Так от що я скажу: відкриття лікарень, як і барельєфів потрапляє у десятку. Бо це вкрай клопітка праця, це прояв нечуваних зусиль стосовно того, що справді потрібно. Тож я невимовно радію за успіхи своїх колег. Бажаю їм та усім присутнім наснаги для нових звершень та, повторюся, міцного-преміцного здоров‘я. Дякую Вам!», - звернулась до присутніх тернопільська громадська діячка Ольга Шахін.

 

null

 

null

 

null


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ