У Тернополі презентували платформу, яка може замінити навчання у школі (Відео)

Фото з мережі Інтернет

Сайт, де вчителі, учні та їхні батьки бачитимуть останні освітні інновації, невдовзі з’явиться у Тернополі. Онлайн-платформа для навчання дітей та підвищення кваліфікації вчителів у тестовому режимі запрацює у черні. А роботу ресурс розпочне вже з 1-го вересня цього року.

 

– Платформа створена для того, аби учні які з якихось причин пропустили заняття у школі, чи хочуть навчатися індивідуально, мали змогу знайти потрібну інформацію на одному ресурсі. Тобто наповненням будуть займатися педагоги відповідно до шкільної програми. На сайті учень зможе не лише прочитати інформацію, але й перевірити свої знання за допомогою тестів, – розповідає  експерт по дистанційному навчанні Катерина Міхайліді.

 

Школярі кажуть, проект цікавий.

– Є багато предметів, які хочеться вивчати додатково. На цьому сайті буде така можливість. Та головне, що інформацію буде доступна у зручний для нас час, – каже школяр Максим Мохун.

 

За словами виконавчого директора Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України Ігоря Гірчака, проект реалізується за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії.

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ