Житель Тернопільщини розповів про життя мільйонера

Фото з мережі Інтернет

Чоловік почав грати в лотерею ще в Радянські часи. Зізнається, що якби збирав ці гроші в скарбничку, то вже був би мільйонером. Але, додає, дуже любить грати.

 

Житель Тернопільщини Григорій виграв величезну суму після 18 років щотижневого участі в лотереї, пише Іванка Гошій. РІА Новини України публікує фрагменти цього матеріалу. Нещодавно чоловік виграв 1 мільйон гривень в “Лото-Забава” і став відомим на всю Україну. Про щасливий випадок мільйонер розповідає жартома, ніби переповідає якусь гумореску Гриця Драпака. Часто переможці лотерейної гри вважають за краще залишатися інкогніто, а наш земляк не побоявся з’явитися на телеекранах.

 

“А що боятися? По-перше, гроші – в банку, по-друге, у зятя є рушниця”, – міркує мільйонер. Щонеділі протягом 18 (!) Років Григорій бере участь в розіграші лотереї, щасливий квиток йому купив зять в Чорткові. Пощастило нашому земляку в дев’ятсот шістдесят сьомому тиражі. На вручення виграшного сертифікату Григорій їздив до столиці, а ще взяв участь в подарунковій програмою “Два дні з життя мільйонера”.

 

“Так можна і ласти склеїти …”

 

– До мене нарешті прийшла слава (сміється – авт.)! Кажуть, що дивилися передачу навіть в США і Канаді. Щоб перемогти – треба вірити! Так не буває, що купиш один лотерейний квиток і відразу отримаєш мільйон, хіба що якийсь суперсчастлівчік. Більш квитків – більше шансів.

 

Я азартна людина, хотів, звичайно, виграти мільйон, але не дуже побивався. 18 років поспіль грав у лотерею “Лото-Забава”, почав з 25-го тиражу, не пропускав жодного розіграшу. Втім, крім однієї лінії, ніколи більше не закреслював. За ці роки, ймовірно, близько мільйона гривень програв. У двохтисячних лотерейний квиток коштував 3-5 гривень, тоді долар так коштував. Мільйонний виграш зараз вже не той: коли долар був по 5 гривень, то на 1 мільйон гривень виходило 200 тисяч доларів, а зараз – 30. І то поки дадуть мільйон, він частково знеціниться, так як виплати розраховані на два роки – будуть капати потроху .

 

Перед тим щасливим неділею зять придбав мені по акції п’ять квитків за 100 гривень. Відправляв я напередодні СМС на акцію, побачила дружина і давай дорікати: “Стільки часу граєш і ще нічого не виграв …”. – “Ще не настав час”, – відповів я. І тут “бабах” – склалися зірки! Сиджу перед телевізором, в одному з моїх квитків збіглося багато цифр, залишалося ще два кульки. “Якби останні цифри були 52” – сказав я. І раптом вистрибнули ці цифри! Пішов жар в голову … У кого слабке серце, краще такого не переживати, тому що можна відразу ласти склеїти (сміється – Авт.) Будинки тоді були зять і дочка. Заходжу на кухню, дочка питає: “Папа, ви чому такі червоні?” “Добре, що не синій”, – кажу. Зізнався їм про виграш!

 

“Куплю зятям по машині”

 

– Рідко хто з мільйонерів хоче світитися на телеекранах, мене ж розкрутили журналісти, – сміється Григорій. – Трохи небезпечно зараз, тому що став “приманкою” для злодіїв. Треба б зброю купувати … Але у зятя є рушниця, так що, думаю, вистачить. Вдома не буду тримати грошей, зберігати буду в банку, сподіваюся, не збанкрутує … Днями мені перерахували перші 50 000 гривень, поки там “набіжить” мільйон – доведеться розраховувати на пенсію. З моїх рідних більше ніхто не грає в лотерею, і в Орішківці немає таких затятих гравців. Моя дружина перша говорила, що це дурощі (сміється – авт.) Ще в радянські часи я грав в “Спортлото”, може, вже з чотири машини програв за той час … Якби в скарбничку збирав, б б свій мільйон. Але люблю я цю справу … Кинув палити, так що можна грати. Уже 15 років не курю – здоров’я не дозволяє, раніше по дві пачки сигарет в день куріння. Якщо пити і курити, то довго не протягнеш. Сто грамів, звичайно, можна на свята. Ось з зятем перекинули по чарці за виграш, більше мільйонну справу “обмили” на Великдень.

 

Зараз мене всі вітають з виграшем, родичі і односельці нормально сприйняли, хоча деяких, звичайно, жаба давить … Деякі сусіди трохи інфаркт не отримали (сміється – авт.). В день розіграшу моя дружина була на роботі. Повернулася додому – я їй розповів. Чи не повірила! Пішла стала розпитувати дочку, чи правда це. А потім ще мене зробила винним, тому що вона через емоції не могла всю ніч заснути (сміється – авт.). Зараз мучуся, як розпорядитися мільйоном. На частинку виграшу полічу собі ноги, решта віддам дітям і онукам. Хочу купити двом зятям по машині, щоб поміняли свої старі машини. Поїдуть за кордон, приженуть собі нові – може, і мене колись підвезуть (сміється – авт.). Не годиться, щоб люди говорили, що я – мільйонер, а їжджу на якомусь мотлоху …


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ