В Тернополі колишні в’язні влаштували наркобізнес

Фото з мережі Інтернет

Двоє раніше судимих жителів Тернопільщини влаштували в обласному центрі наркобізнес. Поліцейські документували їхню незаконну діяльність упродовж кількох місяців. У результаті оперативники затримали зловмисників у момент збуту.

 

 

До працівників управління протидії наркозлочинності поліції в Тернопільській області надійшла оперативна інформація про ймовірних правопорушників.
Як розповів очільник підрозділу протидії наркозлочинності Михайло Димида, впродовж кількох місяців поліцейські документували факти продажу сильнодіючих лікарських препаратів, які підсилюють дію наркотиків. Наприкінці березня оперативники затримали чоловіка та жінку у момент збуту.

 

За попередньою інформацією, наркопідприємці — раніше судимі жителі Тернополя та Чортківського району, 1968 та 1969 років народження. Вони уже неодноразово відбували покарання в місцях позбавлення волі. Чоловік вийшов із в’язниці у 2017 році. Обоє лікуються від наркозалежності, проходячи замісну терапію.

 

Під час санкціонованого обшуку у підозрюваних вилучили таблетки, рецепти та гроші. Жителям області інкримінують вчинення правопорушень, передбачених ч. 3 ст.321 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів).

 


Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Триває слідство. Наразі оперативники з’ясовують, звідки зловмисники брали рецепти та кому збували товар.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ