«Сюрприз» заробітчанки з Тернополя обернувся побоями, грабунком і згвалтуванням

Фото з мережі Інтернет

 Тернопільська поліція оприлюднила подробиці злочину, який трапився в ніч 21 січня в обласному центрі. “Нічний гість” побив, зґвалтував та ще й обікрав місцеву жительку, яка щойно приїхала із заробітків.

 

Про це по-порядку. 55-річна жінка після п’яти років перебування на заробітках повернулася додому без попередження. Таким чином вона хотіла зробити сюрприз сину, який, до слова, теж має кримінальне минуле. Втім, як з’ясувалося, чоловік дав ключі від помешкання своєму товаришу. Той мав пожити там деякий час, поки помириться зі своєю дружиною. Мама, звісно, про це не знала і коли приїхала у свою квартиру, там нікого не було.

 

— Потерпіла розповіла, що лягла спати, а близько 5-ої години почула, що хтось відчиняє дверний замок. Відкривши квартиру на порозі вона побачила п’яного незнайомця, який хотів забрати зарядне до свого телефону. Жінка його не пустила, — каже начальник Головного управління Національної поліції Тернопільської області Олександр Богомол. — Згодом він повернувся і сказав, що привів її п’яного сина. Тернополянка відчинила. Тоді він на неї і напав.

 

За словами правоохоронців, нападник вдарив жінку декілька разів в обличчя, стиснув горло і проти її волі вступив із нею у статевий контакт. Далі знайшов 700 євро і втік.

 

Після звернення до поліції, потерпіла чітко описала свого нападника, а згодом, під час слідчого експерименту, вказала на нього.

 

 

Правоохоронці швидко вийшли на слід злочинця. Ним виявився 33-річний раніше судимий мешканець села Паївка Гусятинського району. Зараз він знаходиться в ІТТ, йому інкримінують розбій та зґвалтування.

 

— Коли зловмисника затримали, він якраз був на залізничному вокзалі. До цього він встиг обміняти крадені гроші на гривні і навіть потратити частину з них. Тепер йому “світить” чималий строк за ґратами. Слідство у справі триває, — додають у поліції.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ