В Почаєві відкривають нове підприємство і запрошують працівників

Фото з мережі Інтернет

Новостворена фірма у Почаєві займається  виготовленням бантиків із стрічок для декорування. В перспективі такі бантики планують використовувати для оформлення солодощів. До кожного виду продукції працівникам надсилатимуть відео, на якому й буде показано ту чи іншу техніку виготовлення.

 
 
 
 
«Загалом особливої складності у виготовленні такої продукції немає, все залежить від спритності рук, а ось заробітна плата залежатиме від кількості виготовлених бантиків», – каже виконавчий директор підприємства Віталій Семенюк.
 

На сучасному підприємстві обладнали виробничі приміщення  з переодягальнями, новими станками, планують також облаштувати кухню й забезпечити персонал спецодягом. У планах встановлення відеоспостереження та сигналізації.

 

Власниками підприємства є польсько-українська фірма «Вой-Кат Україна», котру зареєстрували у Тернополі минулого року. А співпрацю із Польщею розпочали після цьогорічного міжнародного інвестиційного форуму. Саме на цій події три делегації з Польщі, запропонували вкласти кошти у розвиток промисловості в Україні. «Так і розпочалася наша співпраця з друзями-поляками», – каже Віталій Степанович. Генератором цієї ідеї був Міжнародний центр впровадження програм ЮНЕСКО.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ