Де на Тернопільщині штрафуватимуть за самовільні забудови

Фото з мережі Інтернет

З метою вирішення питання по факту самовільного будівництва, що по вул. Незалежності, 76 (прибудова балкона до квартири, що знаходиться на першому поверсі) у Чорткові окремих мешканців багатоповерхівки, організовано комісійне обстеження.

 

До складу комісії ввійшли: міський голова Володимир Шматько та його заступник Роман Тимофій, депутат міської ради Роман Безпалько, начальник державного архітектурно-будівельного контролю Володимир Юрків та працівники цього відділу.

 

При обстеженні власникам квартир, які розпочали будівництво прибудов до квартир працівниками відділу державного архітектурно-будівельного контролю вручено направлення на позапланову перевірку будівництва, що триватиме протягом 10 днів.

 

Варто зазначити, що згідно з частиною 5 статті 96 КупАП за виконання будівельних робіт без подання повідомлення про початок виконання зазначених робіт, а також наведення недостовірних даних у такому повідомленні можуть тягнути за собою накладення штрафу від п’ятисот (8 500 тис. грн.) до шестисот (10 200 тис. грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ