На Театралці біля ялинки знову заллють ковзанку та привезуть атракціони з Європи

Фото з мережі Інтернет

Вона відрізнятиметься від тієї, що була торік - буде довшою та вужчою, а залити її планують не на бруківці, а на сніговій подушці.

 

Встановлять її не навпроти Театрального майдану, а збоку, ближче до «Кози».  

 

А от скільки коштуватиме цьогоріч покататися на ковзанах біля головної ялинки міста ініціатор Тарас Ковальчук поки не знає. Каже, це залежатиме від погоди та витрат.  Нагадаємо, минулого року вартість одного сеансу була 20 грн, оренда ковзанів - 30 грн, послуги інструктора - 50 грн. Організатори кажуть, що минулого року ковзанка окупилась та навіть була прибутковою. 

 

Цьогоріч "Зимове містечко" плануємо відкривати з 15 грудня, - розповідає директор Теристично-інформаційного центру Тарас Ковальчук. - До того часу встановимо торгові точки та декорації, і будемо чекати морозної погоди, щоб встановити ковзанку. Також ми домовились, щоб в нам привезли атракціони з Європи - вони будуть для різних вікових груп. Льодова арена буде довша і вужча, ніж минулого року, і буде використана вдосконалена технологія. Зокрема воду заливатимуть на снігову подушку, тобто пресований сніг.  Вартість сеансу буде залежати від затрат - якщо буде сніжна погода, то проблем не буде. Якщо буде тепло, то сніг доведеться брати з снігової пушки і привозити. Також ми ведемо переговори, щоб наступного року ковзанка була з заморозкою і працювала незалежно від погодніх умов. 

 

Також організатори "Зимового містечка" планують створити ще одну локацію біля Єлисейських полів в парку Шевченка, однак наразі це лише наміри.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ