Керівництво міста та підприємці дотримують слова у встановленні пам’ятника Симону Петлюрі

Фото з мережі Інтернет

Нещодавно, на засіданні архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування та архітектури ОДА погодили ескізний проект пам'ятного знаку Симону Петлюрі на однойменному бульварі. Крім того, в процесі обговорення дійшли висновку, що місце для пам'ятного знаку вибрано оптимально.

 

Автором проекту став відомий архітектор Данило Чепіль. Ініціативу вшанування запропонували мешканці бульвару, а підтримати городян визвались міська влада та тернопільські підприємці.

 

Варто зазначити, що підприємці Тернополя взяли на себе фінансування спорудження пам’ятника за ініціативи Тернопільської обласної громадської організації «Підприємці Галичини».

 

Нагадаємо, що навесні цього року освятили підніжжя для майбутнього монументу. Безумовно, що така ініціатива знайшла підтримку в мерії, про що свідчить відповідне рішення виконавчого комітету, датоване липнем 2017 року. Реконструкція самого бульвару, яка завершилась минулого року облаштуванням доріжок, встановленням вуличного освітлення та об’єктами інфраструктури, логічно завершиться встановленням монументу Симону Петлюрі. Крім того, планується провести належний благоустрій території, який включатиме відпочинкову зону з доріжками та фонтаном.

 

 

Зі свого боку, ГО «Підприємці Галичини» та місцевий бізнес дотримали слова і вже підготували фундамент під майбутній пам’ятник, поряд з освяченим городянами символічним каменем.

 

Така ініціатива ТОГО «Підприємці Галичини» мала б стати прикладом конструктивної взаємодії влади та бізнесу на місцевому рівні. Саме така співпраця для розвитку міста має прийти на заміну звичним «рішанням» встановлення кіосків з овочами в зелених зонах на догоду окремим депутатам та чиновникам.

 

null
 
 
 
 
 
 
 
null
 

null


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ