В стінах держустанов Тернополя відбуваються дивні речі (Відео)

Фото з мережі Інтернет

На дивні речі, які відбуваються в тернопільських державних установах, вказує на своїй сторінці ініціатор “Громадського руху протидії рейдерським захопленням, бездіяльності державних органів влади і місцевого самоврядування” Ружена Волянська. Річ у тім, що за твердженням активістів, тернопільські чиновники вчергове користуються своїм службовим становищем і втягують в свої афери правоохоронні органи та суддів.

 

«Два підприємці, які зараз в судах оспорюють право власності на комплекс будівель в Тернополі, мають на руках різні інвентарні справи. Один з них тримає інвентарну справу, де є 4 об’єкти, а інший- інвентарну справу на ті самі об’єкти (за збігом обставин – це Борис Рубленик) – твердить, що таких об’єктів є 8… Інших підтверджуючих документів на ці “лишні” 4 об’єкти Рубленик Борис надати не може, адже у нього немає ані ні права власності, ані права користування землею під ними..

 

Крім того, знайшовся суддя, який на основі дивної інвентарної справи з вісьмома об’єктами, котру надав суду Рубленик Борис видає постанову про зупинку демонтажу однієї споруди. А рішення про демонтаж цієї споруди прийняв виконавчий комітет міської ради, оскільки знаходилась вона на самовільно захопленій міській землі. Постанова дещо запізнилась, оскільки муніципали таки знесли незаконну забудову, хоча суддя дуже старався і попри традицію затягувати засідання, видав рішення для пана Рубленика за кілька годин…

 

На даний момент цю історію з двома інвентарними справами взялись досліджувати ми і поліція, так як справа з душком криміналу по факту підробки документів посадовими особами.

 

Зі свого боку Громадський рух контролюватиме хід слідства, як і решту справ, за які ми взялись.

 

Найближчим часом ми проінформуємо громадскість Тернополя про перебіг слідства та результат..

 

А цікаво буде…», – пише Ружена Волянська

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ