70 нелегалів депортують найближчим часом

Фото з мережі Інтернет

Спеціальну акцію для нелегалів «Мігрант» завершили на Тернопіллі. Вона, нагадали у секторі організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії і видворення Управління державної міграційної служби в області, тривала протягом серпня. За цей час фахівці установи разом із правоохоронцями посилили роботу щодо виявлення іноземців, які нелегально перебувають на території України.

 

Як результат, до адміністративної відповідальності притягнули 70 іноземних громадян, 53 із них мають примусово покинути нашу державу, а 16 –м взагалі заборонили в’їзд в Україну.

 

 

Також представники Управління ДМС звернулися до Тернопільського міськрайсуду із позовом про примусове видворення з території громадянина Російської Федерації. Позовні вимоги суд задовольнив, відтак росіянину попри власне небажання таки доведеться покинути Україну.

 

А громадянин Грузії позбувся дозволу на імміграцію в Україну. Причиною такого рішення посадових осіб міграційної служби стало засудження іноземця до позбавлення волі за злочин, передбачений частиною 3 статті 185 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ