Скоро зекономлені субсидії почнуть виплачувати на руки

Фото з мережі Інтернет

Більше 130 тисяч отримувачів субсидій на Тернопільщині  мають право на монетизацію. Гроші виплачуватимуть восени. Щоб отримати їх, до першого вересня було необхідно заповнити заяву в управлінні соціального захисту населення. Відтак вчора був останній день подачі таких заяв.

 

У Тернополі за монетизацією зекономлених субсидій звернулося до десяти тисяч сімей. Наразі служба соціального захисту опрацьовує звернення. Через кілька тижнів розпочнеться видача коштів.

 

«Компенсації будуть такими: електричне опалення – еквівалент вартості 150 кіловат електрики – це до 135 грн. Індивідуальне газове опалення – еквівалент вартості 100 кубів газу – це до 700 грн. Заяву на монетизацію субсидії було потрібно встигнути подати до осені. Завершився процес подачі заяв на монетизацію субсидій 31 серпня. У вересні таких заяв не прийматимуть», – кажуть в управлінні соціальної політики Тернопільської міської ради.

 

До слова, восени розпочнеться перерахунок субсидій на опалювальний період. Процедура додаткових звернень від жителів краю не потребує.

Софія Романська


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ