Найцікавіше для жителів Тернопільщини – чужі доходи

Фото з мережі Інтернет

Платники податків уже адресували ДФС Тернопільщини 29 інформаційних запитів. Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

 

Упродовж семи місяців до територіальних органів ДФС Тернопільської області надійшло 29 інформаційних запитів, – уточнили у податковій. – При цьому до ГУ ДФС в області надійшло 16 (55,2%), до Тернопільської об’єднаної ДПІ – 9, до Кременецької – 3 і до Чортківської ОДПІ – один запит.

 

Причому поштою надійшло 14 запитів, а 15 – засобами електронного зв’язку.

 

 

Серед запитувачів – 15 громадян, 10 юридичних осіб, 2 об’єднання громадян без статусу юридичної особи і 2 запити подали представники засобів масової інформації, – додали у податковій. – Запитувачі насамперед цікавилися доходами і сплаченими сумами податків інших громадян, кількістю створених Центрів обслуговування платників (ЦОП) і кількістю наданих ними адміністративних послуг, а також – інформацією про проведені перевірки суб’єктів господарювання.

 

За результатами розгляду, фахівці органів ДФС області надали вичерпні відповіді на 17 запитів. Ще по 10-ти відмовили у наданні інформації. Два запити надіслали належним розпорядникам інформації.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ